noutati »   harta site »   contact »  

Portofoliu

» Home    » Portofoliu
La Torre Residence
   Aerul mediteranean, elementele naturale precum piatra si lemnul, turnul cu ceas, zonele pline de verdeata, pavajele antichizate, iluminatul stradal cu felinare, drumul de acces si aleile private, arhitectura si finisajele in clasicul stil Toscan, definesc un nou si unic concept de cartier rezidential.

“La Torre” isi propune sa fie nu doar o investitie pe piata imobiliara Timisoareana, ci sa ramana in timp un proiect de referinta usor de identificat prin personalitatea sa.

» GALERIE FOTO PROIECT

Autumn Residence
   Acest bloc de locuinte din Timisoara a fost construit in anul 2011, utilizand dintre cele mai inovative sisteme si materiale din domeniu. Fatadele ventilate tip Alucobond Spectra fiind pentru prima oara utilizate in Romania, in cadrul acestui proiect. Terasele placate cu deck, incalzirile in pardoseala, vopselele de cea mai inalta calitade produse de San Marco, transforma acest proiect in una dintre cele mai interesante carti de vizita ale societatii noastre.

» GALERIE FOTO PROIECT

Bloc Dumbravita
   Bloc locuinte colective Dumbravita, Timis

» GALERIE FOTO PROIECT

East Residence
   Constructia blocului este executata pe structura de beton armat, zidarie din caramida eficienta (porotherm), instalatii electrice, termice, de ultima generatie, suprafete vitrate cu pereti cortina si geamuri termopan, lifturi hidraulice cu 5 statii in fiecare dintre cele doua scari ale blocului, balcoane proprii pentru fiecare apartament, garaje subterane si o curte privata de 1200 mp amenajata cu spatii de recreere si de joaca pentru copii.

» GALERIE FOTO PROIECT

Precedenta
1
Urmatoarea

CONTACT

SC PANERACONS I&I SRL
Al. Trandafirilor 2/64, Petrosani, jud.Hunedoara
Ecoului nr. 18, Giroc, jud. Timis.
TELEFON/FAX
+40 (0)254 546 088
+40 (0)254 220 222
EMAIL
office@paneracons.ro
» VEZI TOATE SERVICIILE  
© Copyright 2024 Paneracons I&I
Web design by Royalty